Filtra

Vegla pune elektrike (48 Produkte)

Troko Iskra GX-AG010-1.180MM.2000W
Asnjë vlerësim

Troko Iskra GX-AG010-1.180MM.2000W Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke... Lexo më shumë

from 5,890.00ALL
at 2 stores
Trapan Iskra Z1C-DL05-26.SDS PLUS.26MM.850W
Asnjë vlerësim

Trapan Iskra Z1C-DL05-26.SDS PLUS.26MM.850W Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni... Lexo më shumë

from 7,290.00ALL
at 2 stores
Sharre Elektrike Dore Iskra GX-JS004A.600W
Asnjë vlerësim

Sharre Elektrike Dore Iskra GX-JS004A.600W Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Sharre elektrike Iskra. Shpejtesia rrotulluese 3000 rrot/min. Voltazhi 230-240V dhe me fuqi 600W (... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 2 stores
Vidator Me Bateri Iskra HL-SD15LI-1036. 3.V LITIUM
Asnjë vlerësim

Trapan Dore Me Bateri Iskra HL-SD15LI-1036. 3.V LITIUM Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Trapan i vogel Iskra. Shpejtesia rrotulluese 180 rrot/min. Shpimi ne: dru-16mm, heku... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Trapan  Iskra Z1J-DD24-13B
Asnjë vlerësim

Trapan Iskra Z1J-DD24-13B Trapan i markes i  Iskra model Z1J-DD24-13B Me voltazh 220-240V ~ 50Hz dhe fuqi 900W Shpon ne hekur deri ne 13 mm ne beton 16 mm dhe ne dru 25mm Shpejtesia rrotulluese 0-3000 rrot / min ... Lexo më shumë

from 3,290.00ALL
at 1 stores
Kompresor ajri MaxPlus MP4401
Asnjë vlerësim

Kompresor ajri MaxPlus MP4401 Kompresoret gjejne nje perdorim te gjere ne jeten e perditshme. Kjo kategori kompresoresh eshte e perkryer per bizneset e vogla dhe jo vetem.  Tensioni : 220V Shpejtesia maksimale�... Lexo më shumë

from 14,990.00ALL
at 1 stores
MaxPlus Sharre 400 w MP-JS005
Asnjë vlerësim

Sharre elektrike e markes MaxPlus modeli MP-JS005 Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
MaxPuls Elektrogure MP-AG25
Asnjë vlerësim

Elektrogure nga MaxPuls modeli  MP-AG25 Fuqia 900W, tensioni 230V-50Hz Kryen 11000 rrotullime ne minute Diametri 125mm... Lexo më shumë

from 3,590.00ALL
at 1 stores
Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21
Asnjë vlerësim

Pince Rrjeti 2 ne 1 Somafix SFBP21 Pinca rrjeti 2 ne 1 te markes Somafix, se bashku me fishen dhe disa koka kabllosh Kjo pince terminale përdoret për vendosjen dhe formimin e kokave te kabllove për rrjetet shpë... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Elektrogure - MaxPuls MP-AG026
Asnjë vlerësim

Elektrogure  nga MaxPuls modeli MP-AG026 Fuqia 1010W, tensioni 230V-50Hz Kryen 11000 rrotullime ne minute. M14 Diametri i pllakes 115mm... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
Mini Kompresor Ajri Somafix SFAK12B
Asnjë vlerësim

Mini Kompresor Ajri Somafix SFAK12B Nje kompresor ajri i vogel mini, model SFAK12B i markes Somafix Rjedhja e ajrit 30L/min ndersa fuqia 120W. Koha e ciklit te punes 20 min Ka nje perdorim te gjere ne shtepine tuaj p... Lexo më shumë

from 4,490.00ALL
at 1 stores
Trapan Iskra Z1J-13-DB5307
Asnjë vlerësim

Trapan Iskra Z1J-13-DB5307 Trapan i markes i Iskra model Z1J-13-DB5307 Me voltazh 220-240V ~ 50Hz dhe fuqi 600W Shpon ne hekur deri ne 13 mm, ne beton 16 mm dhe ne dru 25mm Shpejtesia rrotulluese 0-3000 rrot / min, ... Lexo më shumë

from 2,690.00ALL
at 1 stores
MaxPuls Trapan me Bateri MP-CD012
Asnjë vlerësim

Trapan nga MaxPuls modeli MP-CD012 Me bateri me bateri 18V/1200mAh Ni-Cd Kryem 0-550rrotullime per minute, 23+1 Me madrino pa çeles 10mm. Koha e karikimit 3-5 ore Vjen se bashku me nje mini valixhe per pjeset perbe... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Matrapik Ingco RH10508
Asnjë vlerësim

Matrapik i markes Ingco modeli RH Me fuqi 1050W dhe 4000bpm shpime per minute Shpon ne celik 13mm, ne dru 40mm dhe ne beton 28mm Shpejtesi minimale rrotullimi 900rpm Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
MaxPuls Zmerilues ne Forme Drejtkendore MP-SA016
Asnjë vlerësim

Zmerilues i markes MaxPuls modeli MP-SA016 Ne forme drejtkendore me fuqi 135W Tensioni 230V-50Hz. Ngjyre e zeze me blu Madhesia e pllakes 90x187 mm... Lexo më shumë

from 2,190.00ALL
at 1 stores
Pompe Elektrike Intex Quick Fill
Asnjë vlerësim

Pompe elektrike per te fryre komardare, topa, pishina etj E markes Intex quick fill me rrjedhje ajri 36000 litra ne ore Me efikasitet dhe siguri maksimale, me tension 220-240/ 12V dhe konsum te energjise 78 W Pomka ka tre k... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores
Zmerilues Somafix SFTM075
Asnjë vlerësim

Zmerilues Somafix SFTM075 Zmerilues te markes Somafix model SFTM075 Me madhesi timoni material smeril... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 1 stores
Set vegla dore Bit Iskra Ero HTS-58 COP
Asnjë vlerësim

Vegla Dore  Bit Set Iskra Ero HTS-58 COP.BOX Vegla pune te cilat do tjua bejne me te lehta punimet qe mund te jeni duke bere. Set me vegla pune dore Iskra, ne valixhe me 58 cope. Seti permban kacavida te llojeve dhe ma... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Set kit me vegla pune 101pcs Ingco HKTHP11021
Asnjë vlerësim

Set kit me vegla pune 101pcs Ingco HKTHP11021 Seti me vegla pune permban 101 produkti te cilat jane : 1 Pcs Trapan 650w 220-240V/50Hz, 13mm 1 Pcs 8Oz Cekic 1 Pcs SL5.5×100 Kacavide 1 Pcs Pince 6 inch  1 Pcs Min... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Elektrik dore Maxell Luminex
Asnjë vlerësim

Elektrik dore Maxell Luminex Elektrik qe zgjatet dhe shkurtohet. Perdorim i thjeshte dhe praktik. E lehte per tu mbajtur dhe material i forte qe parandalon demtimet. Punon me 1 bateri AA te perfshire ne paketim.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores