Filtra

Ventilator (21 Produkte)

Freskuese Venus FU-450
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Venus modeli FU-450  Freskuese per ambjente familjare por jo vetem Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Fuqia 140W dhe... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Freskuese ARGO LOOP
Asnjë vlerësim

Freskuese ARGO LOOP ajri kompakt dhe i ngurte Ai leshon nje ajer shume te fuqishem dhe spiral ne mjedis Levizja vertikale lejon nje rishperndarje perfekte te ajrit, duke permiresuar komoditetin ne mjedis, si ne vere ashtu edh... Lexo më shumë

from 12,290.00ALL
at 1 stores
Freskuese Tavoline Argo
Asnjë vlerësim

Freskuese tavoline me 5 krahe. Ju ofron freski ne ditet e nxehta. Me 3 nivele shpetesie dhe fuqi 65 W. Mund te rrotullohet dhe ta fiksoni ne pozicionin qe deshironi. Gjithashtu mund ta programoni 0.5 deri ne 7.5 ore d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Nippon FW 40-813 RC
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Nippon modeli FFW 40-813 RC Me fuqi 50W, tre nivele shpejtesie dhe telekomande Freskuese per ambiente familjare , vendoset ne mur  I pershtatshem per ditet e nxehta te veres dh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese 20` L&D FE-50B
Asnjë vlerësim

Freskuese marka L&D modeli  FE-50B  Me madhesi 20" diameter 50 cm Fuqia 120W me 3 flete, stand Fan Me 3 nivele shpejtesie dhe 2 sisteme kornizash mbajtese, portabel fale bazes metalike qe ka. Materiali i helikes ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-2601KU ( MF-I-001)
Asnjë vlerësim

Freskuese statik me uje me ngjyre te zeze. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Ventilatori eshte me sperkatje uji. Volumi i shperndarjes se... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-2602KU (MF-I-002 )
Asnjë vlerësim

Ventilator statik me uje me ngjyre te zeze. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra EV-3002K ( GG021-30 )
Asnjë vlerësim

Freskuese Elektra GG-021 Freskuese mural me ngjyre te zeze. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Lehtesisht i montueshem dhe ne pastrim. Material metalik. Me helika te holla dhe di... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra 18" EV-18037K/5
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Elektra Me madhesi 18" modeli EV-18037K/5 Fuqia 40W me 5 flete. Me kohemates per 1 ore Me 3 nivele shpejtesie dhe kornize rrjete metalike e rrumbullaket Materiali i helikes plastike. Lartesia 1,... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese tavoline Elektra 12" EV-I1223T
Asnjë vlerësim

Freskuese tavoline i markes  Elektra 12 " modeli   EV-I1223T I vogel praktik dhe i lehte per perdorim Diametri i tij eshte 30 cm, me gjatesi kabulli 1.8 m Ka 3 nivele shpejtesie me fuqi 35 W Materiali i ven... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese tavoline Elektra 16" EV-1622T
Asnjë vlerësim

Freskuese tavoline Elektra 16" EV-1622T I vogel praktik dhe i lehte per perdorim Diametri i tij eshte 40 cm, me gjatesi kabulli 1.8 m Ka 3 nivele shpejtesie me fuqi 50 W Materiali i ventilatorit eshte Metal dhe plast... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra 18" EV-1811K/MA
Asnjë vlerësim

Freskuese i markes Elektra 18"  modeli EV-1811K/MA I pershtatshem per ditet e nxehta te veres. Me helika alumini dhe fuqi 45 W Me mundesi rregullimi te lartesise 1.28-1.30 m Me nivele te ndryshme shpejtesie. ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Tavoline Argo Orfeo
Asnjë vlerësim

Freskuese Tavoline Argo Orfeo Freskuese i rikarikueshem Argoclima Orfeo eshte nje ventilator i levizshem, pa kordone. Ai eshte i vogel, i lehte dhe i guximshem eshte bere nga materiale me cilesi te larte dhe me kornize... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Argo Tulip 40 cm
Asnjë vlerësim

Freskuese  Argo Tulip 40 cm Freskuese  elegant ne dysheme, me baze te rrumbullaket, me ngjyre te bardhe te paster e pajisur me 5 tehe transparente me diameter 40cm. Perbehet nga nje material me cilesi te shkelqyeshme... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Argo Box ASTER
Asnjë vlerësim

Freskuese  Argo Box ASTER Rrjedha e drejtperdrejte ose spirale e ajrit (grile e perparme rrotulluese): ideale per hapesira te medha. Rrotullimi 360 ° i griles se perparme: optimizimi i rrjedhes se ajrit. 5 tehe PP, me d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Argo Standy
Asnjë vlerësim

Freskuese Argo Standy Freskuese me nje dizajn novator dhe elegant, ne ngjyre te zeze dhe te bardhe Material me cilesi te larte, me diameter 40 cm Kend i rregullueshem i pjerresise, per pershtatje maksimale ndaj nevoj... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese tavoline & dyshemeje ARGO IPNO
Asnjë vlerësim

Freskuese ARGO IPNO Freskuese i tavolines / dyshemese, lartesi nga 78 ne 97 cm Motor DC, shume i qete dhe me konsum te ulet te energjise Dizajn elegant, ngjyra e bardhe e paster Paneli i kontrollit i integruar ne baze... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Freskuese Elektra FE-20"
Asnjë vlerësim

Ventilator Elektra FE-20" Ventilator profesional ngjyre argjendi. Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores