Vetullat (37 Produkte)

L`Oreal Laps Vetullash Brunnete 105
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Brunnete 105 Laps per konturim vetullash ne ngjyre Brunette. Rikonturim me I sakte dhe... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps Vetullash Cool Brunette 105
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Cool Brunette 105 Laps per vijezim te vetullave ngjyre Brunette. Rikonturim me I sakte... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Gel Pomade per Vetullat Ebony 106
Asnjë vlerësim

L'Oreal Gel Pomade per Vetullat Ebony 106. Palete kremoze ne nuance Ebony. Rikonturim me i sakte dhe me i plote. Ne njeren ane peneli dizenjues dhe ne pjesen e poshtme gjendet pomada ngjyruese. Forme trekendore p... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps Vetullash Total Temptation 130
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps Vetullash Total Temptation 130 Projektuar per tju ardhur ne ndihme per realizimin e formes se deshiruar ne vetulla Me maje te pjerret per realizim sa me te sakte Ana tjeter e lapsit vjen me furce te vo... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps Vetullash Cool BR 107
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Cool BR 107 Laps per konturim vetullash ne ngjyre Brunette. Rikonturim me I sakte dhe... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps Vetullash Total Temptation 100
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps Vetullash Total Temptation 100 Projektuar per tju ardhur ne ndihme per realizimin e formes se deshiruar ne vetulla Me maje te pjerret per realizim sa me te sakte Ana tjeter e lapsit vjen me furce te vo... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 3
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 3 Gel tatto per vetulla me te plota Jep ndjesine e nje vetulle natyrale me ngjyren e deshiruar Fije me te plot dhe me te dendura  Qendron deri ne 4-5 dite  Permasat jane 4.6 x 2.1... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps Vetullash Cool Grey Brune 106
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Cool Grey Brune 106 Laps per vijezim te vetullave ngjyre Ash Brunette. Rikonturim me I... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Stilues per Vetullat HypoAllergenic Waterproof 01
Asnjë vlerësim

Stilues kremoz per vetullat HypoAllergenic Waterproof 01, ngjyre kafe e hapur Me nje konsistence te bute dhe efekt... Lexo më shumë

from 350.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 2
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 2 Gel tatto per vetulla me te plota Jep ndjesine e nje vetulle natyrale me ngjyren e deshiruar Fije me te plot dhe me te dendura  Qendron deri ne 4-5 dite  Permasat jane 4.6 x 2.1... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 1
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Tattoor Gel 1 Gel tatto per vetulla me te plota Jep ndjesine e nje vetulle natyrale me ngjyren e deshiruar Fije me te plot dhe me te dendura  Qendron deri ne 4-5 dite  Permasat jane 4.6 x 2.1... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps Vetullash Blond 101
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps Vetullash Blond 101 Laps per konturim vetullash ne ngjyre Blonde. Rikonturim me I sakte dhe me I... Lexo më shumë

from 1,190.00ALL
at 1 stores
Set 4in1 per Vetullat WnW
Asnjë vlerësim

Set per Vetullat WnW Set ideal per te bere perfekte vetullen e deshiruar  Mund ta realizoni sipas formes dhe deshires qe ju keni  Ne paketim vijne te gjithe aksesoret e nevojshme per procesin ... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 103 Warm Blonde
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 103 Warm Blonde Rikonturim me I sakte dhe me I plote i vetullave Ngjyra natyrale dhe te qendrueshme per gjate 24 oreve  E thjeshte per tu aplikuar me ane te nje furce te vogel T... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 105 Brunnete
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 105 Brunnete Rikonturim me I sakte dhe me I plote i vetullave Ngjyra natyrale dhe te qendrueshme per gjate 24 oreve  E thjeshte per tu aplikuar me ane te nje furce te vogel Thahet shpejt pe... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
L`Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 104 Chatain
Asnjë vlerësim

L'Oreal Laps per Vetullat UNBELIEVA 104 Chatain Rikonturim me I sakte dhe me I plote i vetullave Ngjyra natyrale dhe te qendrueshme per gjate 24 oreve  E thjeshte per tu aplikuar me ane te nje furce te vogel Thahet shpejt p... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
GOSH Brow Pomade 001/002/003
Asnjë vlerësim

GOSH Brow Pomade me 3 nuanca 001, 002 dhe 003 Ngjyrosni dhe mbushni vetullat me hije, eshte jashtezakonisht e qendrueshme dhe e papershkueshme nga uji. Per rezultate me te mira, perdorni nje furçe GOSH per te krijuar ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 1
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 1 Laps per vijezim te vetullave Rikonturim me I sakte dhe me I plote... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 3
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 3 Laps per vijezim te vetullave Rikonturim me I sakte dhe me I plote... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 4
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Vetullat Precise Micro 4 Laps per vijezim te vetullave Rikonturim me I sakte dhe me I plote... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores