Filtra

Web Camera (3 Produkte)

Kamera Omega Voip Set C-195 + Hi-Fi Headset Blister
Asnjë vlerësim

Set kamer dhe kufje te markes Omega Kamera Omega Voip Set C-195 + Hi-Fi Headset Blister 1.3 Mega Pixel me... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Web Camera Winstar 329
Asnjë vlerësim

Web Camera Winstar 329 Fokus automatik Rezolucion VGA  Instalohet menjehere. Nuk ka mikrofon. I... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Webcam Logitech C270 Widescreen HD
Asnjë vlerësim

Webcam Logitech C270 Widescreen HD Ju mundeson telefonata dhe biseda me te afermit tuaj ne cilesi teper te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores