Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Xhama Mbrojtës (31 Produkte)

Iphone 8, Xham i Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham i temperuar per Iphone 8 Mbron telefonin nga gervishtjet apo reniet e befasishme Ruan pamjen e smartphonit pa modifikim Vendoset lehte sipas udhezimeve qe shoqerojne produktin... Lexo më shumë

from 190.00ALL
at 1 stores
iPhone 7+ Xham Mbrojtes i Temperuar
Asnjë vlerësim

iPhone 7+, Xham Mbrojtes i Temperuar Xham mbrojtes i temperuar per iPhone 7+. E lehte per tu vendosur sipas... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung A9 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar
Asnjë vlerësim

Samsung A9 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar Xham mbrojtes i temperuar per Samsung A9 2016. Sherben per te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung A7 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar
Asnjë vlerësim

Samsung A7 2016, xham mbrojtes i temperuar Siguroni nje mbrojtje te mire per ekranin e telefonit nga thyerja dhe... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung J7 2016, Xham Mbrojtes i Temperuar
Asnjë vlerësim

Samsung J7 2016, xham mbrojtes i temperuar Xham i temperuar mbrojtes per Samsung J7 2016. Nje menyre e mire per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone XR UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung iPhone XR Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te telefonit Nano Glass mbrojtes UV Xham i temperuar... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone 8+ UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone 8+ UV Nano Glass Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone Xs UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone Xs UV Nano Glass Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone Xs Max UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone Xs Max UV Nano Glass Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per iPhone 7+ UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung iPhone 7+  Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te telefonit Nano Glass mbrojtes UV Xham i temperuar... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per Samsung Galaxy S9 UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung Galaxy S9 Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te telefonit Nano... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Xham Mbrojtes Full Cover per Samsung Galaxy S8 UV Nano Glass
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung Galaxy S8 Xhami eshte full cover, i cili mbulon dhe mbron cdo cep te telefonit Nano... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung J7 2016, Xham I Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes i temperuar per Samsung J7 2016 Mbroni telefonin tuaj nga thyerjet dhe gervishtjet Vendoset mjaft... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung S7, Xham i Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes i temperuar per Samsung S7 Mbroni telefonin tuaj nga thyerjet dhe gervishtjet Vendoset mjaft lehte... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Iphone 6+, Xham i Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham i temperuar per Iphone 6+ Mbron telefonin nga gervishtjet apo reniet e befasishme Ruan pamjen e smartphonit... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
iPhone 8+, Xham i Temperuar Full Cover
Asnjë vlerësim

Xham i temperuar Full Cover per Iphone 8+ Mbron telefonin  nga goditjet dhe gervishtjet  Vendoset lehte sipas udhezimeve qe shoqerojne produktin Mbulon ekran 100% dhe i ofron mbrojtje maksimale Ruan pamjen e smartphonit pa... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung S6, Xham Mbrojtes
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung S6 2016 Per mbrojtjen e telefonit nga gervishtjet apo goditjet Vendoset lehtesisht duke ndjekur udhezimet. Per nje mbrojtje me te mire te ekranit te telefonit ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung S3 Mini, Xham Mbrojtes
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes per Samsung S3 Mini 2016 Per mbrojtjen e telefonit nga gervishtjet apo goditjet Vendoset lehtesisht duke ndjekur udhezimet. Per nje mbrojtje me te mire te ekranit te telefonit ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung S5, Xham i Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham i temperuar, i pershtatshem per telefonat Samsung S5 Me trashesi 0.2mm mjaft i holle dhe elegant per... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Samsung Galaxy J3 2017, Xham Mbrojtes I Temperuar
Asnjë vlerësim

Xham mbrojtes i temperuar per Samsung Galaxy J3 2017. Vendoset lehtesisht sipas udhezimeve ne paketim. Nje... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores