Filtra
Dyqane
 

Zgara dhe Valixhe (148 Produkte)

VALIXHE BAGAZHI CAM SPORT 431 (RAPID FIX) - 2082
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm.  

from 24,480.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM ELITE 503 (RAPID FIX) - 1643
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane "CAM". Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm. Të dhënat teknike të valixhes:... Lexo më shumë

from 33,490.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM CLASSIC 430 NERO (STANDARD FIX) - 2076
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane "CAM". Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm. Të dhënat teknike të valixhes: Kodi artikullit 2076 Dimensionet (gjatësi, gjerësi, lartësi) 180 x 78 x... Lexo më shumë

from 22,950.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM ELITE 323 (RAPID FIX) - 1640
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm. Të dhënat teknike të valixhes: Kodi artikullit 1640 Dimensionet (gjatësi, gjerësi, lartësi) 131 x 78 x 38cm Ng... Lexo më shumë

from 16,405.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM DYNAMIC 370 (RAPID FIX) - 1645
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi  me hapje nga të dyja anët italiane "CAM". Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm. Hapje nga të dyja anët (majtas-djathtas). Të dhënat teknike të valixhes:... Lexo më shumë

from 25,755.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM CLASSIC 500 (STANDARD FIX) - 2077
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm.

from 31,620.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM CLASSIC 320 NERO (STANDARD FIX) - 2071
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm.  

from 16,405.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM CLASSIC 320 (STANDARD FIX) - 2070
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm.  

from 16,405.00ALL
at 1 stores
VALIXHE BAGAZHI CAM AIRTEK 435 (RAPID FIX) - 1662
Asnjë vlerësim

Valixhe bagazhi italiane CAM. Mund të montohet në ato zgara makine me seksion të profilit maksimumi 70mm. Të dhënat teknike të valixhes:... Lexo më shumë

from 32,555.00ALL
at 1 stores
Cante LapTopi Addison 300447 15.6"
Asnjë vlerësim

Cante per laptopin tuaj si dhe per te mbajtur aksesore te tjere te ndryshem. I pershtatshem per laptop me permasa... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Ftohes LapTopi Rampage AD-RC8 15-17"
Asnjë vlerësim

Rampage AD-rC8 është një pad freskues me ndriçim të integruar RGB. Eshtë i përshtatshëm për laptop deri në 17.3 inç dhe ka një ftohes 180 mm në bord. Ftohësja vetë mundësohet nga laptopi përmes një lidhjeje... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores