Filtra
Çmimi
1,400.00ALL 13,000.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Zinxhire Bore (51 Produkte)

ZINXHIRE PVC PER BORE AV-K-3.3.67 10CP
Asnjë vlerësim

Kujdes!!! Ky produkt nuk është i përshtatshëm për goma makine me disqe hekuri.

from 2,400.00ALL
at 1 stores
ZINXHIRE PVC PER BORE AV-K-3.3.66 10CP
Asnjë vlerësim

Kujdes!!! Ky produkt nuk është i përshtatshëm për goma makine me disqe hekuri.

from 1,700.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 699 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 699 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 698 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 698 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 697 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 697 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 695 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 695 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 9,900.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 540 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 540 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 7,400.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 600 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull Vihen lehtesisht ne goma dhe eleminojne rreshqitje... Lexo më shumë

from 7,900.00ALL
at 1 stores
Veshje Gomash Autosock 645 per Bore dhe Akull
Asnjë vlerësim

Veshje Gomash Autosock 645 per Bore dhe Akull Autosock perbehet nga nje material termo-plastik i riciklueshem  Nje veshje e cila perballon ferkime te larta  Siguron qendrueshmeri te larte ne rruge me debore ose akull V... Lexo më shumë

from 8,900.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:100 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Zinxhire Bore Masa:100 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme rombi me lidhje paralele ne drejt... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:090 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Zinxhire Bore Masa:090 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme rombi me lidhje paralele ne drejt... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Zinxhire Bore Masa:080 12 mm Set
Asnjë vlerësim

Zinxhire Bore Masa:080 12 mm Set Jane nje mjet i domosdoshem per te levizur ne kushte te veshtira atmosferike Paketimi permban nje set me dy zinxhire Zinxhiret jane te ndertuar ne forme rombi me lidhje paralele ne drejt... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores