Aladini

Aladini
Vlerësime & Rishikime

Detajet e kontaktit

Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash, para rreth rrotullimit te doganes, mbrapa karburant Elda, ngjitur me Raiffeisen Bank
Qyteti: Tirane
Shteti: Albania
Zip: 1001
Nr.Telefonit: 35544507878
Mobile: 35544507878
E-mail: email
Url: https://aladini.al/
Aladini Profili

Aladini u krijua për t’ju plotësuar 3 dëshira

Më shumë para për ju – Këtë e bëjme të mundur duke ju vënë në dispozicion një gamë të gjerë produktesh me çmimin më të mirë në treg. Si ta vërtetoni? Lehtësisht mund t’i krahasoni çmimet me tregun dhe të bëni zgjedhjen e duhur duke kursyer më shumë para.

Më shumë kohë në dispozicon për gjërat që doni – Në faqen tonë gjeni mijëra produkte të nevojshme për ju, të cilat mund t’i aksesoni nga telefoni juaj në cdo moment. Kurseni kohën e harxhuar duke shkuar nga njëri dyqan tek tjetri për të gjetur produktin e duhur. Gjithashtu me shërbimin shtesë Aladini Ekspres ofrojmë transportin më të shpejtë të mundshëm për dorëzimin e produktit. Me Aladini Ekspres porosia ju vjen brenda 3 orëve në Tiranë.

0 Stres – Ktheni produktin Brenda 14 diteve nese nuk ju pelqen. Gjithashtu me opsionin e thjeshtuar “Porosit me 1 klikim” mjafton 1 veprim ne telefonin ose laptopin tuaj për të bërë blerje online.
Informacion tjetër

Kupona

Shiko gjithë kuponat