Filtra
Çmimi
1,390.00ALL 3,690.00ALL
Fshih filtrat shtesë
 
Preferuara
 
Dyqane
 

Tavolina/Mbajtese TV (6 Produkte)

Mbajtese TV 40”-75” Gembird Fixed
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor LCD me madhesi 40"-75" Mbajtese per TV  tuaj qe vendoset ne mur e... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 4 stores
Mbajtese TV 32”-65” Gembird Fixed
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor me madhesi 32"-65" Mbajtese per TV tuaj qe vendoset ne mur e... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 3 stores
Mbajtese TV 32”-70” Gembird Tilt
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor LCD me madhesi 32"-70" Mbajtese per TV  tuaj qe vendoset ne mur e... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 2 stores
Mbajtese Televizori Elektra EM-32
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor me madhesi 14"-32" Mbajtese per TV tuaj e markes Elektra EM-32 Mbajtese Standarte Vesa 300*200 me kend rrotullimi 15% Televizori vendoset ne mur dhe eshte krijuar ne menyre te tille qe te ofroje ... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Mbajtese TV 32”-65” Gembird Tilt
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor LCD me madhesi 32"-65" Mbajtese per TV  tuaj qe vendoset ne mur e... Lexo më shumë

from 1,590.00ALL
at 1 stores
Mbajtese TV 26”-55” Gembird Rotate & Tilt
Asnjë vlerësim

Mbajtese per televizor me madhesi 26"-55" Mbajtese per TV tuaj qe vendoset ne mur e markes Gembird... Lexo më shumë

from 3,690.00ALL
at 1 stores