Filtra
Preferuara
 
Dyqane
 

Artikuj shkolle & zyre (47 Produkte)

Tabele Shkrimi LCD 8.5”
Asnjë vlerësim

Tabele Shkrimi LCD 8.5” Mund te vizatoni, mbani shenime apo beni llogari duke kursyer leter. Ka nje buton per te fshire gjithcka dhe per te nisur nga fillim perseri. Mund te perdoret ne shtepi, shkolla, zyra etj.. Ne pje... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Maped Lapustila 24 Ngjyra Ocean
Asnjë vlerësim

Lapustila me ngjyra te ndryshme te markes Maped Paketimi permban 24 ngjyra te ndryshme Maja ka diameter 2mm ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Axhende 2019 me Magnet
Asnjë vlerësim

Axhende 2019 me mbyllje me magnet Permasa: 17.2 x 24 cm  Me 320 faqe  E dipsonueshme ne ngjyre te zeze

from 0.00ALL
at 0 stores
Axhende 2019 Big
Asnjë vlerësim

Dhurata per te nisur vitin mbare Axhende 2019 "Big" Permasa: 17.2 x 24 cm  320 faqe  E disponueshme ne ngjyre Blu te erret dhe te zeze ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Axhende 2019 me Llastik
Asnjë vlerësim

Axhende 2019 me llastik per te mbajtur shenimet tuaja  Permasa: 14.2 x 20.5 cm   Ka 320 faqe E dipsonueshme ne ngjyren blu ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Axhende 2019
Asnjë vlerësim

Axhende 2019 e thjeshte per te mbjtur shenimet tuaja  Permasa: 14.2 x 20.5 cm  Ka 320 faqe E dipsonueshme ne kater ngjyra te ndryshme ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Sikur të isha djalë
Asnjë vlerësim

Ky është romani më përfaqësues i sentimentalizimit në letërsinë shqipe, i referuar në të gjitha shkollat e mesme.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Atlas i anatomisë
Asnjë vlerësim

Kjo vepër i drejtohet nxënësve, studentëve, kujt do lexues që kohë pas kohe i nevojiten njohuri nga anatomia e trupit të njeriut. Atlasi është i konceptuar në mënyrë të qartë, me shënime të shkurtëra që sjellin... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Atlas i historisë (për shkolla)
Asnjë vlerësim

Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së përgjithshme është e gërshetuar, ndërsa historia kombëtare është njësi më vete. Pjesa e histor... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores

Kategori të lidhura

Atlas themelor i Fiziologjisë