Buzet (183 Produkte)

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 385
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 385 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 388
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 388 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 10
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 10 Laps per konturim te buzeve Ngjyra te ndryshme per tonalitete te ndryshme  Buze me te plota dhe me te buta  Permasat jane 0.8 x 0.8 x 13 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 110
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 110 Laps per konturim te buzeve Ngjyra te ndryshme per tonalitete te ndryshme  Buze me te plota dhe me te buta  Permasat jane 0.8 x 0.8 x 13 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq NOTE Creamy 200
Asnjë vlerësim

Zgjidhni ngjyren tuaj te preferuar te buzekuqit nga Note Ngjyrim i njetrajtshem, pa shkelqim dhe qe zgjat Ne forme lapsi krem qe hidraton buzet duke ndihmuar ngjyren te zgjase Vaj Macadamia e cila mbron buzet nga thar... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Lumi Lips 001
Asnjë vlerësim

GOSH Lumi Lips 001 Lipstick per buzet me nje shkelqim dhe nuance natyrale  Formule e zbehte duke i lene buzet te hidratuara dhe pa mbetje ngjitese  Buze te plota, te bukura dhe plot jete  Vaj dictyopteris jep efekt sh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Liquid Matte Lips 007 Nougat Crisp
Asnjë vlerësim

Gosh Liquid Matte Lips 007 - Nougat Crisp Lipstick i cili qendron gjate gjithe dites pa u perhapur Ngjyra intensive, plot jete, te qendrueshme dhe ka nje palikim te thjeshte Efekt mat dhe rrites te volumit te buz... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq X3 Infallible 214
Asnjë vlerësim

Buzekuq Infallible ne nuance Rasberry Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Rouge Signature MAT 113
Asnjë vlerësim

Lipstick MAT ne nuance I Don`t Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq X3 Infallible 506
Asnjë vlerësim

Buzekuq Infallible ne nuance Red Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Mat NOTE Lipgloss
Asnjë vlerësim

Zgjidhni ngjyren tuaj te preferuar te buzekuqit nga koleksioni "Matt Lipgloss" i markes Note Ngjyrim i... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Lumi Lips 004
Asnjë vlerësim

GOSH Lumi Lips 004 Lipstick per buzet me nje shkelqim dhe nuanca natyrale  Formule e zbehte duke i lene buzet te hidratuara dhe pa mbetje ngjitese  Buze te plota, te bukura dhe plot jete  Vaj dictyopteris jep efekt sh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Rouge Signature MAT 114
Asnjë vlerësim

Lipstick MAT ne nuance I Represent Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq X3 Infallible 507
Asnjë vlerësim

Buzekuq Infallible me nuance Relentless Rouge Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Lumi Lips 005
Asnjë vlerësim

GOSH Lumi Lips 005 Lipstick per buzet me nje shkelqim dhe nuanca natyrale  Formule e zbehte duke i lene buzet te hidratuara dhe pa mbetje ngjitese  Buze te plota, te bukura dhe plot jete  Vaj dictyopteris jep efekt sh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Rouge Signature MAT 116
Asnjë vlerësim

Lipstick MAT ne nuance I Explore Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps Per Buzet "Rimmel London Exaggerate"
Asnjë vlerësim

Laps per buzet Rimmel London Exaggerate Laps qe hapet dhe mbyllet automatikisht, me majë të mprehte dhe nuk ka nevojë per mprehese... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Gosh Liquid Matte Lips 10
Asnjë vlerësim

Gosh Liquid Matte Lips 10 Lipstick i cili qendron gjate gjithe dites pa u perhapur Ngjyra intensive, plot jete, te qendrueshme dhe ka nje palikim te thjeshte Efekt mat dhe rrites te volumit te buzeve ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps Per Buzet "Rimmel 1000 Kisses"
Asnjë vlerësim

Laps Per Buzet "Rimmel 1000 Kisses" i cili mban deri ne 8 ore. • Cilesi kremoze • Ngjyra te gjalla • Aplikohet lehte • Shperndahet (Blend) pa probleme.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Lumi Lips 006
Asnjë vlerësim

GOSH Lumi Lips 006 Lipstick per buzet me nje shkelqim dhe nuanca natyrale  Formule e zbehte duke i lene buzet te hidratuara dhe pa mbetje ngjitese  Buze te plota, te bukura dhe plot jete  Vaj dictyopteris jep efekt sh... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores