Buzet (183 Produkte)

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 540
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 540 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 440
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 440 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 150
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 150 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 132
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 132 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 620
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 620 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete ne efekt MATT Ngjyra te pasura me butesi fale hidratuesve si vaji rosa canina dhe vaj jojoba Permasat ja... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 540
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 540 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete ne efekt MATT Ngjyra te pasura me butesi fale hidratuesve si vaji rosa canina dhe vaj jojoba Permasat ja... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 105
Asnjë vlerësim

Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 105 Laps per buzet ne ngjyre lejla Konturon buzet duke dhene buze me te plota  Hapet dhe mbyllet ne forme stilolapsi duke mos lindur nevoja per mprehje te tij Buze te cilat do ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 140
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Reno 140 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete ne efekt MATT Ngjyra te pasura me butesi fale hidratuesve si vaji rosa canina dhe vaj jojoba Permasat ja... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 104
Asnjë vlerësim

Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 104 Laps per buzet ne ngjyre te kuqe Konturon buzet duke dhene buze me te plota  Hapet dhe mbyllet ne forme stilolapsi duke mos lindur nevoja per mprehje te tij Buze te cilat... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens 630
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens 630 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  Ngjyra te pasura me butesi fale perberjes se mjaltit ne brendesi  Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 103
Asnjë vlerësim

Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 103 Laps per buzet ne nuanca te ngjyres roze Konturon buzet duke dhene buze me te plota  Hapet dhe mbyllet ne forme stilolapsi duke mos lindur nevoja per mprehje te tij Buze te cil... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens 547
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens 547 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  Ngjyra te pasura me butesi fale perberjes se mjaltit ne brendesi  Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 101
Asnjë vlerësim

Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 101 Laps per buzet ne ngjyre roze  Konturon buzet duke dhene buze me te plota  Hapet dhe mbyllet ne forme stilolapsi duke mos lindur nevoja per mprehje te tij Buze te cilat do ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens 250
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens 250 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  Ngjyra te pasura me butesi fale perberjes se mjaltit ne brendesi  Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 210
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 210 Flirty Fling. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkelq... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens 245
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens 245 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  Ngjyra te pasura me butesi fale perberjes se mjaltit ne brendesi  Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm  ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 215
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 215 Summer Lovin. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkelq... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 550
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 550 Play With Fire. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkelqye... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Bolds Matte 886
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Bolds Matte 886 Ngjyra te guximshme te cilat do ju bejne te dukeni me trend Jetegjatesi ne qendrim per me shume se 24 ore  Jep efekt MATT Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 570
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 570 Fire Cracker. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkelq... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores