Buzet (183 Produkte)

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 50
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 50 Laps per konturim te buzeve Ngjyra te ndryshme per tonalitete te ndryshme  Buze me te plota dhe me te buta  Permasat jane 0.8 x 0.8 x 13 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 710
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 710 Kiss Off. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkelqyesi... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 102
Asnjë vlerësim

Laps per Buzet Rimmel London Exaggerate 102 Laps per buzet ne nuanca te rozes  Konturon buzet duke dhene buze me te plota  Hapet dhe mbyllet ne forme stilolapsi duke mos lindur nevoja per mprehje te tij Buze te cilat d... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Matte 940
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Matte 940 Ngjyra te guximshme te cilat do ju bejne te dukeni me trend Jetegjatesi ne qendrim per me shume se 24 ore  Jep efekt MATT Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 60
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 60 Laps per konturim te buzeve Ngjyra te ndryshme per tonalitete te ndryshme  Buze me te plota dhe me te buta  Permasat jane 0.8 x 0.8 x 13 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Matte 970
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Matte 970 Ngjyra te guximshme te cilat do ju bejne te dukeni me trend Jetegjatesi ne qendrim per me shume se 24 ore  Jep efekt MATT Permasat jane 2.2 x 2.2 x 7.5 cm ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 90
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens Shaping 90 Laps per konturim te buzeve Ngjyra te ndryshme per tonalitete te ndryshme  Buze me te plota dhe me te buta  Permasat jane 0.8 x 0.8 x 13 cm... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 373
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 373 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 050
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 050 Ngjyra te ndjeshme dhe me shkelqim te parezistueshem  Formule e perbere prej 70% te vajrave reflektuese Ofron shkelqim luksoz ne buze Ngjyra te plota dhe plot jete  Sasia e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet KISSES Rimmel London Spice Nude
Asnjë vlerësim

Laps per buzet Kisses, nga Rimmel London. Nuanca Spice Nude. Lapsi eshte me ngjyre te pigmentuar e cila zgjat... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 376
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 376 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Kylie
Asnjë vlerësim

Zgjidhni ngjyren tuaj te preferuar te buzekuqit Formula qe buzekuqi i ben buzet te duken me te plota I hidraton... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 055
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 055 Ngjyra te ndjeshme dhe me shkelqim te parezistueshem  Formule e perbere prej 70% te vajrave reflektuese Ofron shkelqim luksoz ne buze Ngjyra te plota dhe plot jete  Sasia e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet KISSES Rimmel London Spice
Asnjë vlerësim

Laps per buzet Kisses, nga Rimmel London. Nuanca Spice. Lapsi eshte me ngjyre te pigmentuar e cila zgjat deri... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 379
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 379 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Rimmel London Provocalips 780
Asnjë vlerësim

Buzekuq Provocalips nga Rimmel London. Ngjyra intensive me nuance nr. 780 Shore Thing. Qendron gjate ne buze per 16 ore. Buzekuqi eshte me 2 pjese. Njera ane ka ngjyren e cila aplikohet e para dhe ana tjeter ka shkel... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 090
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 090 Ngjyra te ndjeshme dhe me shkelqim te parezistueshem  Formule e perbere prej 70% te vajrave reflektuese Ofron shkelqim luksoz ne buze Ngjyra te plota dhe plot jete  Sasia e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps per Buzet KISSES Rimmel London Indian Pink
Asnjë vlerësim

Laps per buzet Kisses, nga Rimmel London. Nuanca Indian Pink. Lapsi eshte me ngjyre te pigmentuar e cila zgjat... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 382
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Made For All 382 Nuanca te ndryshme te ngjyres se kuqe dhe pink  Ideale per tu pershtatur me cdo tonalitet fytyre Ngjyra plot jete duke u cilesuar si nuancat me te kerkuara te momentit  P... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 130
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens ShineCompulsion 130 Ngjyra te ndjeshme dhe me shkelqim te parezistueshem  Formule e perbere prej 70% te vajrave reflektuese Ofron shkelqim luksoz ne buze Ngjyra te plota dhe plot jete  Sasia e... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores