Buzet (183 Produkte)

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 742
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 742 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 670
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 670 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 633
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 633 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 210
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 210 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Judment
Asnjë vlerësim

L'oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Judment Me efekt ultra matt ne nuanca te lehta nude  Ngjyra natyrale te cilat mund te mbahen edhe ne perditshmeri  Aplikohet lehtesisht ne buze dhe qendron gjate  Sasia ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 175
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 175 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 173
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 173 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Lies
Asnjë vlerësim

L'oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Lies Me efekt ultra matt ne nuanca te lehta nude  Ngjyra natyrale te cilat mund te mbahen edhe ne perditshmeri  Aplikohet lehtesisht ne buze dhe qendron gjate  Sas... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Shame
Asnjë vlerësim

L'oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Shame Me efekt ultra matt ne nuanca te lehta nude  Ngjyra natyrale te cilat mund te mbahen edhe ne perditshmeri  Aplikohet lehtesisht ne buze dhe qendron gjate  Sasi... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
MAT LIPGLOSS NUDE
Asnjë vlerësim

MAT LIPGLOSS 4.5ML NUDE Pa Paraben. I jep efekt absolut mat dhe ngjyra të qëndrueshme. Ka një strukturë të pasur, kremoze dhe përbërës natyralë me veprim hidratues dhe zbutës që ofrojnë një pamje kadifeje në ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Hesitation
Asnjë vlerësim

L'oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Hesitation Me efekt ultra matt ne nuanca te lehta nude  Ngjyra natyrale te cilat mund te mbahen edhe ne perditshmeri  Aplikohet lehtesisht ne buze dhe qendron gjat... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Doubts
Asnjë vlerësim

L'oreal Buzekuq Color Riche Nudes Ultra Matte 01 No Doubts Me efekt ultra matt ne nuanca te lehta nude  Ngjyra natyrale te cilat mund te mbahen edhe ne perditshmeri  Aplikohet lehtesisht ne buze dhe qendron gjate  Sasia... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
GOSH Laps per Buzet
Asnjë vlerësim

Laps per buzet e markes Gosh  Perfekt per te vijezuar ne menyre korrekte konturet e buzeve  Nuk shperhapet jashte kontrureve e cila ju ben te dukeni me e rregullt  Nje ngjyre qe zgjat ,jep butesi ne buze ,aplikohet... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzkuq Mat Impala Nr.1
Asnjë vlerësim

-Zgjidhni ngjyren tuaj te preferuar te buzkuqit nga Impala. -Ne forme lapsi qe i jep buzeve ngjyre mat te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 50
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 45 Konturim i buzeve ne menyre me te lehte  Ndikim i larte ne ngjyrat dhe pigmentet qe ofrohen  Ngjyra te plota per pamje te pasur dhe intensive Lyhen lehtesisht fale furces komode ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 45
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 45 Konturim i buzeve ne menyre me te lehte  Ndikim i larte ne ngjyrat dhe pigmentet qe ofrohen  Ngjyra te plota per pamje te pasur dhe intensive Lyhen lehtesisht fale furces komode ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 05
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Colour Sens Vivid Matte 05 Konturim i buzeve ne menyre me te lehte  Ndikim i larte ne ngjyrat dhe pigmentet qe ofrohen  Ngjyra te plota per pamje te pasur dhe intensive Lyhen lehtesisht fale furces komode ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 630
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 630 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 547
Asnjë vlerësim

Maybelline Laps per Buzet Colour Sens 547 Laps per konturim buzesh per ti bere sa me te plota Te pasur me perberes aktiv per buze te shendetshme Nuk krijon vijezime ne buze, hapet njetrajtshmerisht, ngjyra qe nu... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores