Buzet (183 Produkte)

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 70
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 70 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 630
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  630 Laps per buzet nuance Beige a Nu. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 65
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 65 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 50
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 50 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 40
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 40 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 30
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 30 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 25
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 25 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 20
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 20 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 15
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 15 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 130
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 130 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 120
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 120 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 118
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 118 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 115
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 115 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 100
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 100 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 10
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 10 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 05
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 05 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Buzekuq Dark Red
Asnjë vlerësim

Buzekuq ngjyre e kuqe e erret. Ideal per buze me sensuale dhe me volum. Buzet e tua hidratohen menjehere.

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 835
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 835 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 825
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 825 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 820
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Hydra Extreme 820 Projektuar per te dhene nje pamje atraktive Le ndjesine per buze plote jete  I pasur me vitamina dhe minerale ne perberje I pasur me kolagjen, SPF 15 dhe reziston per 8 ore ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores