Fytyra (290 Produkte)

HYPOAllergenic Puder Illuminator per fytyren & trupin
Asnjë vlerësim

HYPOAllergenic Puder Illuminator per fytyren dhe trupin Per shkak te pigmenteve te shperndarjes se drites, lekura eshte e ndriçuar. Pas aplikimit te Illuminatorit, lekura eshte e rifreskuar, e ndriçuar dhe me nje ndjesi lemi... Lexo më shumë

from 399.00ALL
at 1 stores
HYPO Spray hidratues & fiksues per grimin Prime & Fix 01
Asnjë vlerësim

HYPO Spray hidratues & fiksues per grimin Prime & Fix 01 Ky sprej ka një qëllim të dyfishtë: mund të përdoret si primer dhe si fiksues përfundimtar i grimit. Krijon një shtresë të padukshme në lëkur... Lexo më shumë

from 352.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 006 Very Dark
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 006 Very Dark CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETITE E RENDESISHME ... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 005 Dark
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 005 Dark CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETITE E RENDESI... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 004 Medium
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 004 Medium CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETITE E RENDESISH... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Sfungjer per Makeup WnW
Asnjë vlerësim

Sfungjer per  Makeup WnW Per hapje te shpejte dhe perfekte te make up Menyra e duhur per te patur nje nuance te njetrajtshme ne fytyre ... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 003 Light
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 003 Light CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETITE E RENDESIS... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 002 Golden Highlighter
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 002 Golden Highlighter CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETI... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Gosh Highliter CC Stick 001 Vanilla Highlighter
Asnjë vlerësim

Gosh Highliter CC Stick 001 Vanilla Highlighter CCC eshte nje produkt i domosdoshem per konturimin, mbulimin, fshehjen dhe percaktimin. Eliminon gungat e vogla, zvogelon poret e dukshme dhe e le lekuren te bute. VETIT... Lexo më shumë

from 750.00ALL
at 1 stores
Koka masazhator Fytyre/Pastrues Make Up SE80-M
Asnjë vlerësim

Masazhator Fytyre/Pastrues tualeti SE80-M 4 koka te ndryshme per pastrim ne thellesi Keto furca ju ndihmojne te zevendesoni furcen e vjeter per te arritur nje rezultat me te mire ne pastrimin dhe hidratimin e fytyres s... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores