Gaming (241 Produkte)

Grip Kit For Contoller Ps4 Trust Rubber Skin GXT 744R Red
Asnjë vlerësim

Pershtatni tastieren tuaj! Siguron ekstra mbrojtje. Mbron lojen tuaj nga gervishtjet, te gjitha butonat dhe... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless Black + Neo Versa Fortnite Voucher 500 V-Bucks
Asnjë vlerësim

Modeli: Fortnite Neo Versa DUALSHOCK 4 -Paketa Wireless Controller Fortnite Neo Versa DS4 perfshin nje kontrollues pa tel DUALSHOCK4 te zi, dhe një kod per permbajtjen ekskluzive Fortnite: Epic Neo Versa Outfit Epic Neo Phrenzy ... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Titanium Blue)
Asnjë vlerësim

DualShock 4 eshte kontrolluesi i PlayStation 4. Permban butonat e meposhtëm: -Butonin PS -Butonin SHARE -Butonin OPTIONS -Butonat e drejtimit -Butonat e veprimit (trekendeshi, rrethi, kryqi, katrori) -Butonat e shpatullave (R... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Steel Black)
Asnjë vlerësim

DualShock 4 eshte kontrolluesi i PlayStation 4. Permban butonat e meposhtëm: -Butonin PS -Butonin SHARE -Butonin OPTIONS -Butonat e drejtimit -Butonat e veprimit (trekendeshi, rrethi, kryqi, katrori) -Butonat e shpatullave (R... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Rose Gold)
Asnjë vlerësim

-Kontrolluesi Wireless DUALSHOCK per PS4 ju jep ate qe deshironi ne lojrat tuaja duke patur kontrolli te sakte mbi to. -Shkembeni momentet me te medha te lojrave me miqte tuaj, ndersa siguroni rimbushje te lehte, ne meny... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Glacier White)
Asnjë vlerësim

Kontrolluesi wireless DUALSHOCK 4 permban kontrollet e njohura te PlayStation dhe perfshin disa tipare inovative per te krijuar nje epoke te re te pervojave interaktive. Sigurim informacioni vizual per lojtaret me nje shikim... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Electric Pur)
Asnjë vlerësim

-Kontrolluesi Wireless DUALSHOCK per PS4 ju jep ate qe deshironi ne lojrat tuaja duke patur kontrolli te sakte mbi to. -Shkembeni momentet me te medha te lojrave me miqte tuaj, ndersa siguroni rimbushje te lehte, ne meny... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Blue)
Asnjë vlerësim

Kontrolluesi i ri pa tel per PS4 (DUALSHOCK®4) projekton driten e emetuar nga shiriti i drites në pad-in me prekje. Kjo siguron informacion vizual per lojtaret me nje shikim siç eshte kontrolli i personazhit ose gje... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Blue Camouflage)
Asnjë vlerësim

Kontrolluesi wireless DUALSHOCK 4 permban kontrollet e njohura te PlayStation dhe perfshin disa tipare inovative per te krijuar nje epoke te re te pervojave interaktive. -Pads me prekje mund te zgjeroje mundesite e lojes, n... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Black) & Ps4 FIFA 20
Asnjë vlerësim

Kontrolluesi pa tel DUALSHOCK 4 ofron nje kombinim te funksioneve revolucionare ne nje dizajn intuitiv dhe kontroll... Lexo më shumë

from 12,990.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Black)
Asnjë vlerësim

Kontrolluesi i ri pa tel per PS4 (DUALSHOCK®4) projekton driten e emetuar nga shiriti i drites ne touch pad. Kjo siguron informacion vizual per lojtaret me një shikim, siç eshte kontrolli i personazhit ose gjendja shendetes... Lexo më shumë

from 7,490.00ALL
at 2 stores
Controller Ps4 Sony Dualshock V2 Wireless (Berry Blue)
Asnjë vlerësim

-E ndritshme, e gjalle dhe argetuese, Berry Blue Edition i ri sjell arome te re ne linjen e Kontrolluesit pa tel... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Controller Kit PS4 Qubick Juventus White 2019
Asnjë vlerësim

Kompleti zyrtar i kontrolluesit Juventus PS4 i perbere nga 1 guaske mbrojtese silikoni e bute, nje palë pads gome te pjerreta per levat dhe dy sticker/ngjites. Pjese mbrojtese silikoni , e cila pershtatet ne menyre te persosur ... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 2 stores
Controller Kit PS4 Qubick Juventus Black 2019
Asnjë vlerësim

Kompleti zyrtar per kontrolluesin juventus per ps4 i perbere nga 1 guaske mbrojtese silikoni e bute, pads që nuk rreshqasin për levat dhe dy sticker/ngjites. Nje kapak me nje dizajn terheqes kushtuar ekipit tuaj te preferuar... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 2 stores
Console Ps4 1TB Slim (Black) & God Of War & Horizon Zero Dawn & The Last Of Us
Asnjë vlerësim

PlayStation 4 eshte per lojtare qe duan te fillojne udhetimet e jashtezakonshme neper boten e re gjitheperfshirese dhe te jenë pjesë e nje komuniteti te lojrave te lidhura thellesisht me njera tjetren. Shijoni lojera dinamike,... Lexo më shumë

from 43,990.00ALL
at 2 stores
Console Ps4 1TB Slim & Ps4 FIFA 20 & Controller Ps4 Sony Dualshock Wireless Controller (Black)
Asnjë vlerësim

Loje e re Fifa 20 ne te cilen perjetoni futbollin ne loje 4k dhe ngjyra te pasura e te gjalla HDR. Numri i... Lexo më shumë

from 46,990.00ALL
at 2 stores
Console Ps4 1TB Slim & Ps4 FIFA 20
Asnjë vlerësim

Festoni kulturen autentike, stilin dhe krijimtarine e futbollit urban ne grafika me cilesi HDR me kete Pako... Lexo më shumë

from 43,990.00ALL
at 2 stores
Console Ps4 1TB Pro Gamma Black & Controller Ps4 Sony Dualshock Wireless Controller (Black)
Asnjë vlerësim

Lloji: PS4 Lojerat 4K: Po Numri i kontrolluesve: 2 kontrollues Ngjyra: E zeze

from 52,990.00ALL
at 2 stores
Console Ps4 1TB PRO
Asnjë vlerësim

Cojeni lojen ne tjeter nivel me PS4 Pro. Shihni çdo detaj te shpertheje ne jete me lojera dhe argetim 4K Perjetoni me shpejt performancen me te fuqishme te lojerave dhe shijoni ngjyrat me te gjalla dhe te pasura me teknologji HDR... Lexo më shumë

from 49,990.00ALL
at 2 stores
Cable BigBen Dual Carge USB Ps4 Controller 1.5M
Asnjë vlerësim

-Charge & Play 2 official PS4™ controllers at the same time. -USB – Micro USB -Gjatesia : 300 cm

from 1,490.00ALL
at 2 stores