HDD / SSD (126 Produkte)

HDD Memory Case 1TB 3.0-2.5" Intenso External [01420]
Asnjë vlerësim

Bli tani online! Hard disk i lëvizshëm me ruajtje 1TB. Lidhje USB 3.0 për transferime deri në 10x më shpejt se USB 2.0. LED ndriçon kur është në përdorim. Ngjyra: E zezë. __________________________________________... Lexo më shumë

from 8,090.00ALL
at 2 stores
HDD Memory Case Gembrid USB
Asnjë vlerësim

USB 3.0 2.5 ' Ngjyra: e zeze, e kuqe dhe gri. Transferimi i të dhënave SuperSpeed ​​USB 3.0! I pershtatshem per te gjithe HDD-et SATA 2.5 ' Bli tani online!... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 2 stores
SSD Intenso 240 GB Sata III 3813440
Asnjë vlerësim

SSD SATA III ofron performance shume te mire dhe eficence ne perdorimin e perditshem. Koha e aksesimit dhe... Lexo më shumë

from 5,990.00ALL
at 2 stores
SSD Intenso 256 GB Premium EDI
Asnjë vlerësim

SSD 1.8" Premium Edition menyra me e shpejte per te ruajtur materialet tuaja. Ne nje kohe shume te shkurter ruani... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 2 stores
SSD Intenso 128 GB Premium EDI
Asnjë vlerësim

SSD 1.8" Premium Edition menyra me e shpejte per te ruajtur materialet tuaja. Ne nje kohe shume te shkurter ruani... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 2 stores
Intenso External HDD Security Edition 1TB
Asnjë vlerësim

Capacity 1TB. Form factor: 2,5″. Super Speed USB 3.0

from 6,500.00ALL
at 2 stores
HDD 4TB VX007-FR
Asnjë vlerësim

Bli online HDD 4 TB Seagate Video HDD - Hard Drive - 4TB Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. Optimized for... Lexo më shumë

from 16,900.00ALL
at 2 stores
Seagate HDD Backup Plus 4TB
Asnjë vlerësim

Designed for growing your digital library, the black 4TB Backup Plus USB 3.0 External Hard Drive from Seagate is... Lexo më shumë

from 16,500.00ALL
at 2 stores
HDD 4TB ST4000
Asnjë vlerësim

Bli online HDD 4 TB Seagate Video 3.5 HDD - Hard Drive - 4 TB - SATA 6Gb/s Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. Optimized for high-definition consumer DVR applications, Low power and finetuned for cons... Lexo më shumë

from 19,900.00ALL
at 2 stores
HDD 2TB ST2000
Asnjë vlerësim

Seagate Video 3.5 HDD - Hard Drive - 2 TB - SATA 6Gb/s Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. Optimized for high-definition consumer DVR applications, Low power and finetuned for consistent, dependable delivery of mul... Lexo më shumë

from 12,000.00ALL
at 2 stores
HDD 500GB WD500AAKX
Asnjë vlerësim

HDD 500GB WD500AAKX 500GB SATA / 16MB CACHE WD500AAKX / RPM / 7200 CLASS / DATE : 09 NOV 2017 / RECERTIFIED

from 4,900.00ALL
at 2 stores
HDD Toshiba Canvio 3TB
Asnjë vlerësim

Mund te shtoni me shume hapsire kompjuterit tuaj dhe pajisjeve te tjera te pershtatshme per memorje te jashtme.

from 11,500.00ALL
at 2 stores
HDD MY PASSPORT 4TB
Asnjë vlerësim

Filloni te ruani kujtimet tuaja te cmuara dhe dokumenta te rendesishem me Hard Diskun e jashtem 4TB My Passport... Lexo më shumë

from 16,500.00ALL
at 2 stores
MAXTOR Hard Drive
Asnjë vlerësim

Hard Disku i jashtem Maxtor M3 eshte I vogel dhe praktik. Mund ta merrni kudo me vete dhe do te keni gjithmone... Lexo më shumë

from 7,900.00ALL
at 2 stores
Verbatim Store ‘n’ Go
Asnjë vlerësim

Perjetoni hapsire te madhe dhe shpejtesi te larte transmetimi te materialeve tuaja me Verbatim Store’n’ Go, me USB 3.0... Lexo më shumë

from 5,500.00ALL
at 2 stores
Verbatim Portable Hard Drive
Asnjë vlerësim

I vogel, kompakt me shume hapsire memorie dhe me nje dizajn unik.

from 6,000.00ALL
at 2 stores
HDD Seagate Basic 5TB
Asnjë vlerësim

Hard disk i jashtem. I pershtatshem per cdo model kompjuteri ose laptop. Nuk ka nevoje per instalim. Linje... Lexo më shumë

from 17,500.00ALL
at 2 stores
Seagate HDD 2TB
Asnjë vlerësim

Ky Hard Disk i jashtem ju mundeson te ruani materialet tuaja shume thjeshte, shperndani ne rrjetet tuaja sociale... Lexo më shumë

from 10,900.00ALL
at 2 stores
HDD 8TB ST8000 VX004
Asnjë vlerësim

Seagate Video 3.5 HDD - Hard Drive - 8 TB - SATA 6Gb/s > Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. > Optimized for high-definition consumer DVR applications, > Low power and finetuned for consistent, dependable delivery o... Lexo më shumë

from 35,500.00ALL
at 2 stores
HDD 6TB ST6000
Asnjë vlerësim

Seagate Video 3.5 HDD - Hard Drive - 6 TB - SATA 6Gb/s > Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. > Optimized for high-definition consumer DVR applications, > Low power and finetuned for consistent, dependable delivery o... Lexo më shumë

from 29,000.00ALL
at 2 stores