HDD / SSD (126 Produkte)

HDD 1 TB ST1000
Asnjë vlerësim

Seagate Video 3.5 HDD - Hard Drive - 1TB - SATA 6Gb/s > Cool. Quiet. Low-Power Video Performance. > Optimized for high-definition consumer DVR applications, > Low power and finetuned for consistent, dependable delivery ... Lexo më shumë

from 9,000.00ALL
at 2 stores
HDD 1TB
Asnjë vlerësim

Bli online HDD 1 TB OS SEAGATE

from 8,000.00ALL
at 2 stores
SSD Patriot Burst 240Gb Sata3 2.5
Asnjë vlerësim

SSD e markes Patriot Burst 240 Gb Sata 3 madhesi 2.5" Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa... Lexo më shumë

from 5,290.00ALL
at 1 stores
SSD e jashtme 480 GB PNY ELITE USB 3.0
Asnjë vlerësim

Hard disk i jashtem 480gb SSD   Ruaji te dhenat te sigurta false teknologjise SSD e cila nuk demtohet nga goditjet. Fale permasave minimale eshte shum lehte per tu mbajtur edhe me vete Shpejtesia e shkrimit dhe... Lexo më shumë

from 12,990.00ALL
at 1 stores
HDD Verbatim External 2.5" 1TB USB 3.0 Store "n" Go Super Speed
Asnjë vlerësim

Hard disk i jashtem HDD me memorie 1TB. I markes Verbatim me ngjyre te zeze. Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave deri ne 10 here me te shpejte se USB e tjera Shpejtesia e transferimit te te dhe... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
HDD Seagate Maxtor M3 4TB 2.5" USB 3.0 i Jashtem
Asnjë vlerësim

Hard disk i jashtem HDD me memorie 4000 GB. I markes Maxtor me ngjyre te zeze. Maxtor M3 Portabl. Me USB 3.0 dhe performance shume te larte leximi te te dhenave. Se bashku me diskun vjen edhe fisha e USB-3.0. Transfer... Lexo më shumë

from 16,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Memory P300 M.2 Pcie Gen 3 x4 1TB
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 1TB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Shpejtesi te shkruar deri 2100MBS/1650MBS E pershtatshm... Lexo më shumë

from 19,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Memory P300 M.2 Pcie Gen 3 x4 512GB
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 512GB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Shpejtesi te shkruar deri ne 1100 MB/s dhe 1700... Lexo më shumë

from 10,990.00ALL
at 1 stores
Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 256GB SSD
Asnjë vlerësim

SSD e markes  Patriot P300 M.2 PCIe Gen 3 x4 256GB SSD Teknologjia SSD M.2  eshte deri 3-4 here me e shpejt sesa nje SSD dhe 15 here me e shpejte sesa nje HDD normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te l... Lexo më shumë

from 6,990.00ALL
at 1 stores
SSD Patriot Burst 480Gb Sata3 2.5
Asnjë vlerësim

SSD e markes Patriot Burst 480 Gb Sata 3 madhesi 2.5" Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 560 MB/s Shpejtesi te sh... Lexo më shumë

from 9,490.00ALL
at 1 stores
SanDisk SSD Plus 120GB SATA III 2.5" SDSSDA-120G-G27
Asnjë vlerësim

SanDisk SSD Plus 120GB SATA III 2.5" SDSSDA-120G-G27 Teknologjia SSD eshte deri 10 here me e shpejt sesa nje Hard Disk normal Ofron shpejtesi te transferimit te te dhenave te leximit deri ne 530 MB/s Shpejtesi te shkruar der... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores