Buzet (183 Produkte)

HYPOAllergenic Lipstick Fresh Mat Liquid 01
Asnjë vlerësim

HYPOAllergenic Lipstick Fresh Mat Liquid 01 Formula e saj e lehte dhe e qendrueshme krijon nje perfundim mat dhe... Lexo më shumë

from 399.00ALL
at 1 stores
GOSH Liquid Matte Lips 004 Chinese Rouge
Asnjë vlerësim

Gosh Liquid Matte Lips 004 - Chinese Rouge Lipstick i cili qendron gjate gjithe dites pa u perhapur Ngjyra intensive, plot jete, te qendrueshme dhe ka nje palikim te thjeshte Efekt mat dhe rrites te volumit te buze... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
GOSH Liquid Matte Lips 006 Berry Me
Asnjë vlerësim

Gosh Liquid Matte Lips 006 - Berry Me Lipstick i cili qendron gjate gjithe dites pa u perhapur Ngjyra intensive, plot jete, te qendrueshme dhe ka nje palikim te thjeshte Efekt mat dhe rrites te volumit te buzeve ... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Buzekuq LR Seduction
Asnjë vlerësim

Buzekuq LR Seduction Buze si te pikturuara ! Nga koleksioni Deluxe  Joshje e qarte dhe look elegant e i shndritshem. Rezultat hidratues afatgjate. Perberje e bute me rezultat MAT.... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Laps per buzet Brooklin 219
Asnjë vlerësim

Laps per buzet Brooklin 219 Ideal per konturimin e buzeve Ngjyre sa me natyrale duke i bere buzet te duken me te plota Nje nder nuancat e nude  Efekt matt... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 348
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 348 Buzkuq ne nuance Brick Vintage. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Ca... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 111
Asnjë vlerësim

L'Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 111 Buzkuq ne nuance Instaheaven. Rikonturim me I sakte per buze me te plota.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 11
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 11 Buzkuq ne nuance Nude (Afer Party). Rikonturim me I sakte per buze... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 302
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  302 Laps per buzet nuance Rosewood. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 349
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 349 Buzkuq ne nuance Paris Cherry. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Camelia... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 112
Asnjë vlerësim

L'Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 112 Buzkuq ne nuance 112 Only in Paris. Rikonturim me I sakte per buze me te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 12
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche XMAS 12 Buzkuq ne nuance Lejla (Close At Nigh). Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive. Aplikim I lehte, formule jo ngjitese dhe afatgjate ne q... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 374
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  374 Laps per buzet nuance Intense Plum. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 463
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 463 Buzkuq ne nuance Plum Texedo. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Cameli... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 245
Asnjë vlerësim

L'Oreal Buzekuq Colour Rich Shine 245 Buzkuq ne nuance 245 High On Craze. Rikonturim me I sakte per buze me te... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche XMAS 13
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche XMAS 13 Buzkuq ne nuance te kuqe (Burning Red). Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Pigmente qe japin ngjyra intensive. Aplikim I lehte, formule jo ngjitese dhe afatgjate ne q... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche 461
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Laps per Buzet Colour Riche  461 Laps per buzet nuance Scarlet Rouge. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla. Me efekt hidratues,hapet lehte dhe nuk krijon carje.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
L`Oreal Paris Buzekuq Colour Riche Mate 633
Asnjë vlerësim

L'Oreal Paris Buzekuq  Colour Riche Mate 633 Buzkuq ne nuance Chic. Rikonturim me I sakte per buze me te plota. Ngjyra te thella dhe te gjalla, buzkuq Matt. Me efekt hidratues, ushqyes dhe I pasur me vaj Camelia.... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Laps Buzesh Matt Impala
Asnjë vlerësim

Laps buzesh Impala, butë me shkëlqim në 16 ngjyra. Aplikimi është i butë dhe kremoz, me ngjyra shumë të fortë dhe të shkëlqyera. I papërshkueshëm nga uji - zgjat me shume se 6 ore Ngjyra nuk zbehet - mbetet e ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores
Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 80
Asnjë vlerësim

Maybelline Buzekuq Super Stay Matte Ink 80 Ngjyra intensive ne efekt matt  Qendron gjate ne buze per 12 ore Hapet lehtesisht fale furces aplikuese  Permasat jane 1.8 x 1.8 x 9.8 cm Sasia afersisht 5 gr ... Lexo më shumë

from 0.00ALL
at 0 stores