Karikues Dhe Fisha (202 Produkte)

Fishe hoco. Type C Fast Charging X25 1m 2.0A
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Type C Fast Charging X25 1m 2.0A Fishe karikimi e pershtatshme dhe per trasnferim te dhenat nga... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning Xs Max
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning Xs Max Fishe per te karikuar telefonin tuaj si dhe per te transferuar dokumenta ose foto. Dizenjo... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Karikues Universal
Asnjë vlerësim

Karikues Universal Karikuesi Universal per bateri. Specifika: Karikon bateri celulari Karikon bateri aparati Karikon bateri elektriku Fikje automatike pas karikimit Drite Led per sinjalizim Input: 100 – 240 V 50/60 H... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Karikues Travel per Samsung Galaxy QAS-93 2A
Asnjë vlerësim

Karikues Travel per Samsung Galaxy QAS-93 2A Karikues per telefonin tuaj, tabletin ose paisje te tjera. Fisha... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Karikues Travel Adapter per Tablet 2A
Asnjë vlerësim

Karikues Travel Adapter per Tablet 2A Karikues per te karikuar tabletin tuaj. Karikon ne menyre te shpejt dhe... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Karikues 5W USB per iPhone Xs Max MD813ZM/A 1A
Asnjë vlerësim

Karikues 5W USB per iPhone Xs Max MD813ZM/A 1A Karikues per te karikuar  çdo model Apple Watch, iPhone ose iPod. Karikon ne menyre te shpejt dhe te sigurt . Permasa praktike per tu mbajtur kudo me vete.  ... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Fishe Type C ne HDTV per S8/ S9/ S10 2m 2.0A
Asnjë vlerësim

Fishe Type C ne HDTV per S8/ S9/ S10 2m 2.0A Fishe me porte Type C ne HDMI ju ndihmon te shikoni filma ose te shikoni fotografi nga smartphone ose tablete ne televizionin tuaj. Specifika: Materiali: fishe TPE , e forte... Lexo më shumë

from 1,990.00ALL
at 1 stores
Fishe Micro-USB LDNIO SY-03 1m 2.1A
Asnjë vlerësim

Fishe Micro-USB LDNIO SY-03 1m 2.1A Fishe karikimi LDNIO me porte microUSB  , modeli SY-03. Transmetues te dhenash ne menyre te shpejte dhe te sigurt. Specifika: Gjatesia:1m Rezistente ndaj perthyerjeve. Input: 100... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning 9a 1m 2.4A V20
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning 9a 1m 2.4A V20 Fishe karikimi 9a me porte Lightning, modeli V20 . Transmetues te dhenash ne... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Micro-USB 9a 1m 2.4A V10
Asnjë vlerësim

Fishe Micro-USB 9a 1m 2.4A V10 Transmetues te dhenash ne menyre te shpejte dhe te sigurt. Specifika: Gjatesia:1m... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning LDNIO SY-03 1m 2.1A
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning LDNIO SY-03 2.1A Fishe karikimi LDNIO per iPhone , modeli SY-03. Transmetues te dhenash ne menyre... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning Konfulon S05 1m 1A
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning Konfulon S05 1m 1A Fishe karikimi Konfulon per iPhone , modeli S05. Cilesi shume e mire dhe... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Karikues per iPhone Xs/Xs Max MB352LL/C UPC 1.A
Asnjë vlerësim

Karikues per iPhone Xs/Xs Max MB352LL/C UPC Karikues per te karikuar  çdo model Apple Watch, iPhone ose iPod. Karikon ne menyre te shpejt dhe te sigurt . Permasa praktike per tu mbajtur kudo me vete.  ... Lexo më shumë

from 1,690.00ALL
at 1 stores
Karikues per iPhone Xs/Xs Max MB352LL/C 1.A
Asnjë vlerësim

Karikues per iPhone Xs/Xs Max MB352LL/C Karikues per te karikuar  çdo model Apple Watch, iPhone ose iPod. Karikon ne menyre te shpejt dhe te sigurt . Permasa praktike per tu mbajtur kudo me vete.... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe Karikimi per Samsung Galaxy S10+
Asnjë vlerësim

Fishe Karikimi per Samsung Galaxy S10+ Sherben per te karikuar telefonat tuaj Samsung Fishe karikimit eshte e tipit USB-C Ju sherben dhe per te transferuar te dhenat ne kompjuterin tuaj.... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Karikues Power Line Type C T-1786 1.5A
Asnjë vlerësim

Karikues Power Line Type C T-1786 Karikues per telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Produkti eshte me... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Fishe Type C Earldom EC-091C 1m 2A
Asnjë vlerësim

Fishe Type C Earldom EC-091C 1m 2A Fishe karikimi per telefonat me porte Type C . Material cilesor dhe rezistent... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Fishe Type C Earldom EC-084C 1m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe Type C Earldom EC-084C 1m 2.4A Fishe karikimi per telefonat me porte Type C . Material cilesor dhe... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Fishe Micro-USB Earldom EC-084M 1m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe Micro-USB Earldom EC-084M 1m 2.4A Fishe karikimi per telefonat me porte microUSB . Material cilesor dhe... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Karikues Fast Charger Mic Qualcomm
Asnjë vlerësim

Blini online karikuesin S Link tek Gjigandi.com . Karikuesi eshte fast charger , pra mundeson karikimin e pajisjeve... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores