Karikues Dhe Fisha (202 Produkte)

Fishe LDNIO 2in1 Micro USB & Lightning 1.1m LC86
Asnjë vlerësim

Fishe LDNIO 2in1 Micro USB & Lightning 1.1m LC86 Fishe e vecante, me dy koka: micro USB dhe lightning. Kjo fishe... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
Fishe WK Design 3in1 WDC-015 1m
Asnjë vlerësim

Fishe WK Design 3in1 WDC-015 1m Fishe e vetme me tre mundesi karikimi, per Micro USB, Type C dhe Lightning. Me... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe Power Line Lightning High Quality PL-025i 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Power Line Lightning High Quality PL-025i 1m Fishe per te karikuar telefonin tuaj si dhe per te transferuar... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Lightning 5A 1m EC-080
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Lightning 5A 1m Fishe karikimi per telefonat me porte lightning me gjatesi 1m. Material cilesor... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Karikues Fast Charger Travel per Samsung 2A
Asnjë vlerësim

Karikues Fast Charger Travel per Samsung 2A Karikues per telefonin , tabletin tuaj. Sigurohuni qe keni telefon me porte mikro USB dhe ai do te jete i karikuar  per nje kohe te gjate. Fuqia e karikimit 2.0A ofron nje kari... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Adaptor Karikimi Apple me 1 porte USB
Asnjë vlerësim

Adaptor per karikimin e telefonit tuaj Me vend per fishen ne forme USB Karikon telefonin tuaj shpejt. Adaptori... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Karikues hoco. Micro USB C22A 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues hoco. Micro USB C22A 2.4A Karikuesi Eardom C22A  eshte kompakt dhe i lehte per tu mbajtur. Pjesa e jashteme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Karikuesi pe... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Karikues hoco. Lightning C22A 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues hoco. Lightning C22A 2.4A Karikuesi hoco. C22A  eshte kompakt dhe i lehte per tu mbajtur. Pjesa e jashteme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Karikuesi p... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
Karikues hoco. Micro USB C11 1.0A
Asnjë vlerësim

Karikues hoco. Micro USB C11 1.0A Karikoni telefonin tuaj ne shtepi ose ne makine. Materiali i karikuesit ka... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Karikues Konfulon Lightning C25 1A
Asnjë vlerësim

Karikues Konfulon Lightning C25 1A Karikues Konfulon modeli C25 me gjatesi 1m. Karikuesi eshte material prej metali   qe e ben shume rezistente. Kokat material alumini, fisha rezistente ndaj perthyerjeve.  ... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Karikues Power Line Micro USB T-1018 1.5A
Asnjë vlerësim

Karikues Power Line Micro USB T-1018 1.5A Karikues per telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Produkti eshte me material plastik ABS rezistent ndaj nxehtesise. Karikuesi vjen me nje fishe Micro USB  per te karikuar tele... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Karikues Power Lightning USB T-0216 1.5A
Asnjë vlerësim

Karikues Power Lightning USB T-0216 1.5A Karikues per telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Produkti eshte... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Lightning ES-184 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Lightning ES-184 2.4A Karikues per telefonin , tabletin apo paisje te tjera. Pjesa e jashtme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Specifika: Input: AC10... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Micro USB ES-184 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Micro USB ES-184 2.4A Karikues per telefonin , tabletin apo paisje te tjera. Pjesa e jashtme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Specifika: Input: AC10... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Micro USB ES-196 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Micro USB ES-196 2.4A Karikues per telefonin , tabletin apo paisje te tjera. Pjesa e jashteme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Specifika: Input: 1.5A ... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Lightning ES-196 2.4A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Lightning ES-196 2.4A Karikuesi Eardom ES-196 eshte zgjidhja ideale per telefonin ,tabletin ose paisjet tuaja. Pjesa e jashtme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj godit... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Micro USB ES-197 2.1A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Micro USB ES-197 2.1A Karikuesi Earldom ES-197 eshte zgjidhja ideale per telefonin ,tabletin ose paisjet tuaja. Pjesa e jashtme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente nda... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Lightning ES-197 2.1A
Asnjë vlerësim

Karikues Earldom Lightning ES-197 2.1A Karikues per telefonin, tabletin ose paisje te tjera . Pjesa e jashteme e karikuesit eshte e perbere nga plastika ABS e cila eshte rezistente ndaj goditjeve . Specifika: Input: 1.5A ... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Type C EC-076C 1m 3A
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Type C EC-076C  1m 3A Fishe karikuesi dhe transmetues te dhenash. Fishe karikimi me porte Type C per telefonin, tabletin ose paisjet tuaja Transmetim i te dhenave shume shpejt dhe ne menyre te sigurt. Sp... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Lightning EC-091i 1m 2A
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Lightning EC-091i 1m 2A Fishe karikimi per telefonat me porte Lightning. Material cilesor dhe... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores