Karikues Dhe Fisha (202 Produkte)

Fishe Earldom Micro USB EC-091 1m2A
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Micro USB EC-091 1m  2A Fishe karikimi per telefonat me porte microUSB . Material cilesor dhe rezistent ndaj perthyerjeve. Specifika: Gjatesia: 1m... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Type C Fast 2.4A EC-050c 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Type C Fast 2.4A 1m Fishe per te karikuar telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Fisha Eardom  eshte kompakte dhe e lehte per tu mbajtur. Rezistenca e fishes eshte shume e larte ndaj perthyerjeve. Specifika... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Micro-USB Fast 2.4A EC-050m 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom M2.4Aicro USB Fast 1m Fishe per te karikuar telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Fisha Eardom  eshte kompakte dhe elehte per tu mbajtur. Rezistenca e fishes eshte shume e larte ndaj perthyerj... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Lightning Fast 2.4A EC-050i 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Lightning Fast 2.4A 1m Fishe per te karikuar telefonin , tabletin ose paisje te tjera. Fisha Eardom  eshte kompakte dhe elehte per tu mbajtur. Rezistenca e fishes eshte shume e larte ndaj perthyerje... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Karikues Earldom Lightning Fast Charger ES-KC23 3A
Asnjë vlerësim

Karikues Lighnting Earldom Lightning Fast Charger ES-KC23 3A Karikues per telefonin, tabletin tuaj ose paisje te tjera. I pershtatshem per iPhone 8 e lart. Hyrje Type C. Karikim i shpejte 18W. Specifika: Gjatesia: 1 ... Lexo më shumë

from 1,790.00ALL
at 1 stores
Fishe Lekure Micro USB Blue 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Lekure Micro USB Blue 1m Fishe karikimi per telefonat me porte microUSB . Material lekure dhe rezistent... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Fishe Lekure Micro USB Red 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Lekure Micro USB Red 1m Fishe karikimi per telefonat me porte microUSB . Material lekure dhe rezistent... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Fishe Moxom Type C CC-58 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Moxom Type C CC-58 2.4A 1m Fishe karikimi Moxom Type C , modeli CC-58. Shpejtesi ne transferimin e te... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Type C EC-060C 2.1A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Type C EC-060C 2.1A 1m Fisha ka nje cilesi te qendrueshme  dhe rezistente. Fisha eshte rezistente ndaj perthyerjve. Fishe cilesore qe karikon shpejt. Specifika: Modeli : EC-060 PR ISOS Gjatesia : 1 meter Fuqia... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Micro USB EC-060M 2.1A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Micro USB EC-060M 2.1A 1m Fishe karikimi per telefonin, tabletin ose paisje te tjera. Cilesia e... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Type C EC-087C 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Type C EC-087C  2.4A 1m Fishe per paisje Android , aksesore qe lidhen me Bluetooth dhe bateri te jashtme. Fisha eshte e perbere nga materiali TPE e cila eshte e trashe dhe rezistente. Rezistenca e fishes es... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Lightning EC-087i 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Lightning EC-087i 2.4A 1m Fishe per paisje Android , aksesore qe lidhen me Bluetooth dhe bateri... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Micro USB EC-087M 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Micro USB EC-087M 2.4A 1m Fishe per te karikuar telefonin , tabletin  ose paisje te tjera qe pershtaten . Mund ta perdorni dhe per transmetinin e te dhenave . Specifika: Materiali: TPE Gjatesia: 1m ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Moxom Micro USB CC-46 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Moxom Micro USB CC-46 2.4A 1m Fishe karikimi cilesore nga Moxom, modeli CC-46. Parandalon mbi-karikimin dhe rezistent ndaj perthyerjeve. Specifika: Fuqia: 2.4A Lidhja: Micro USB Gjatesia: 1m  ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Moxom Lightning CC-35 2.4A 100cm
Asnjë vlerësim

Fishe Moxom Lightning CC-35  2.4A 100cm Karikim i shpejte dhe i sigurt per telefonin tuaj ndersa jeni ne  shtepi ose kur udhëtoni Berthama e telit me material najloni dhe alumini i jep force dhe qendrueshmeri te pakrahasueshm... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Micro USB X13 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Micro USB X13 2.4A 1m Fishe karikimi per telefonin,tabletin ose paisje te tjera. Fisha sherben dhe si transmetues i te dhenave ne menyre te shpejt dhe te sigurt. Rryma maksimale elektrike: 2A. Specifika: Gjat... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Lightning X13 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Lightning X13 2.4A 1m Fishe karikimi me cilesi te qendrueshme dhe rezistente. 72 berthama tela bakri te konservuar. Rryma maksimale elektrike: 2A Specifika: Gjatesia : 1M Veshja e jashtme: PVC  ... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Karikues Xiaomi GaN Tech 65W
Asnjë vlerësim

Blini online karikues Xiaomi GaN Tech 65W. Karikoni telefonin shpejt dhe ne menyre efektive pa e demtuar aspak... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
Fishe Fast Charging per Galaxy Note 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Fast Charging per Galaxy Note 1m Fishe karikimi per telefone,tablete, transmetues te dhenash dhe paisje te tjera. Pershtatet per te gjithe telefonat porte TYPE C. Fishe origjinale 1m.  ... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Micro USB X38 2.4A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Micro USB X38 2.4A 1m Fishe karikimi per telefone,tablete, transmetues te dhenash dhe paisje te tjera.... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores