Karikues Dhe Fisha (202 Produkte)

Fishe Lightning Earldom EC-083i 1m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning Earldom EC-083i 1m 2.4A Fishe karikimi per telefonat me porte lightning . Material cilesor dhe... Lexo më shumë

from 590.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning Earldom EC-060i 1m 2.1A
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning Earldom EC-060i 1m 2.1A Fishe karikimi per telefonat me porte lightning . Material cilesor dhe... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Lightning Earldom 1000mm EC-084i 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe Lightning Earldom 1000mm EC-084i 2.4A Fishe karikimi per telefonat me porte lightning . Material cilesor... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Karikues Micro-USB Fast Charging ETA-U90 2.0A
Asnjë vlerësim

Karikues Micro-USB Fast Charging ETA-U90 2.0A Karikues fast charging per telefonat me  porte micro-usb. Transmetues te dhenash ne menyre te sigurt dhe te shpejte. Specifika: Output : 5V/2.0A 9V /1.67A.... Lexo më shumë

from 340.00ALL
at 1 stores
Fishe Moxom Mikro-USB CC-65 1m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe Moxom Mikro-USB CC-65 1m 2.4A Fishe karikimi cilesore nga Moxom, modeli CC-65. Parandalon mbi-karikimin dhe rezistent ndaj perthyerjeve. Specifika: Fuqia: 2.4A Lidhja: Micro USB Gjatesia: 1m  ... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Karikues Type C per Samsung Galaxy S8/ S10+ 2.0A
Asnjë vlerësim

Karikues Type C per Samsung Galaxy S8/ S10+ 2.0A Karikues Micro USB per Samsung Galaxy S8 dhe S10. Permasa... Lexo më shumë

from 1,390.00ALL
at 1 stores
Karikues Micro USB per Samsung Galaxy S6/ S6+
Asnjë vlerësim

Karikues Micro USB per Samsung Galaxy S6/ S6+ Karikues Micro USB per Samsung Galaxy S6 dhe S6+. Permasa praktike... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
Fishe Type C ne Lightning 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Type C ne Lightning 1m Shnderroni telefonin tuaj me porte Type C ne Lightning. Fisha eshte 1m e gjate.

from 690.00ALL
at 1 stores
Prize me 4USB Earldom 2TB HDD ET-HUB07 3.0A
Asnjë vlerësim

Prize me 4USB Earldom 2TB HDD ET-HUB07 3.0A Priza me praktike, qe nuk ju ze shume vend dhe ju sherben me shume... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Metal Series 1000mm ET-AUX27
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Metal Series 1000mm ET-AUX27 Fishe audio per te lidhur telefonin tuaj me pajisje te tjera. Mund... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Fishe Power Line AUX 3.5mm 2000mm AX-377
Asnjë vlerësim

Fishe Power Line AUX 3.5mm 2000mm AX-377 Fishe audio per te lidhur telefonin tuaj me pajisje te tjera nepermjet... Lexo më shumë

from 490.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom AUX Cable 3.5mm 1000mm ET-AUX21
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom AUX Cable 3.5mm 1000mm ET-AUX21 Fishe AUX me gjatesi 1000mm per te lidhur telefonin tuaj me pajisje te tjera. Mund te degjoni muzike ne makine direkt nga telefoni juaj fale kesaj fishe AUX.  ... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe Treqa AUX 3.5mm AUX-104
Asnjë vlerësim

Fishe Treqa AUX 3.5mm AUX-104 Fishe AUX me cilesi te larte audio, e pershtatshme per cdo pajisje. Gjatesia e... Lexo më shumë

from 290.00ALL
at 1 stores
Fishe Earldom Type C Fast Charging EC-080C 5A 1m
Asnjë vlerësim

Fishe Earldom Type C EC-080C 5A 1m Fishe karikimi Fast Charging nga Earldom. Specifika : Lidhja: USB ne Type... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Data Cable Lightning U42 1.2m 2.4 A
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Data Cable Lightning U42 1.2m 2.4A Fishe per karikim dhe transferim te dhenash. Me fuqi 2.4A dhe... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
Fishe 9a Type C 2.4A 1m V30
Asnjë vlerësim

Fishe 9a Type C 2.4A 1m V30 Fishe fast charging per telefonat Type C. Me fuqi 2.4A.

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Data Cable Lightning U37 1.2m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Data Cable Lightning U37 1.2m 2.4A Fishe hoco. me dizenjo horizontale, me gjatesi 1.2m dhe me peshe 20g. Materiali i fishes TPE dhe aluminum alloy. Rezistente ndaj perthyerjeve. Kokat jane te dizenjuara me ke... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe hoco. Data Cable Micro USB U37 1.2m 2.4A
Asnjë vlerësim

Fishe hoco. Data Cable Micro USB U37 1.2m 2.4A Fishe hoco. me dizenjo horizontale, me gjatesi 1.2m dhe me peshe 20g. Materiali i fishes TPE dhe aluminum alloy. Rezistente ndaj perthyerjeve. Kokat jane te dizenjuara me ke... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
Fishe WK Design Micro USB WDC-059 1m 2.1A
Asnjë vlerësim

Fishe WK Design Micro USB WDC-059 1m 2.1A Fishe karikimi WK Design per telefonat me porta Micro USB. Specifika... Lexo më shumë

from 390.00ALL
at 1 stores
Fishe & Mbajtes hoco. Lightning X31 1m 2.1A
Asnjë vlerësim

Fishe & Mbajtes hoco. Lightning X31 1m 2.1A Fishe karikimi X31 USB ne Lightning 1m me fuqi 2.1A, fast charging me material ABS+TPE. Kjo fishe ka dhe nje mbajtes te vogel, i cili sherben si mbajtes per telefonin ose te mblid... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores