USB (169 Produkte)

USB Cruzer Fit 32G
Asnjë vlerësim

Përshkrimi USB Cruzer Fit 32G Me kapacitet te bollshem dhe sisitem te ruajtjes se te dhenave USB-ja Cruzer Fit ju ofron nje menyre te shpejte per te transferuar te dhenat Me nje dizajn ne stil minimalist ideale per rastet... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 32 GB Ultra USB 3.0
Asnjë vlerësim

USB Sandisk 32 GB Ultra USB 3.0 4 here me e shpejte se USB e tjera 2.0  Me shpejtesi deri ne 80 MB/sec  Kapaciteti 32 GB Ruan skedare sekret me ane te SanDisk SecureAccess... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk Ultra 16 GB Type-C
Asnjë vlerësim

USB SanDisk, Ultra 16 GB. Vjen me usb Type C / USB3.1. Shpejtesi leximi deri ne 150 MB / s Shkarkoni me lehtesi foto, video nga telefoni apo laptopi juaj. Memorie 16 GB.... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 64GB Ultra USB 3.0 A+
Asnjë vlerësim

USB Sandisk 64 GB Ultra USB 3.0 4 here me e shpejte se USB e tjera 2.0  Me shpejtesi deri ne 80 MB/sec  Kapaciteti 64 GB Ruan skedare sekret me ane te SanDisk SecureAccess... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 256GB PUSH+ USB 3.2 Generation 1
Asnjë vlerësim

USB Patriot  256GB PUSH+ USB 3.2 Generation 1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar E shpejte ne leximin dhe shkrimin e materialeve  Punon me skedare te ndryshem  Perputhet me USB 3.2 Kapa... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
USB 2.0 8GBv250w HPFD250w
Asnjë vlerësim

USB 2.0 8GBv250w HPFD250w USB per te ruajtur dhe shperndare muziken , foto, video ose dokumentat tuaja. Pershtatet me sistemet Windows: 2000, XP, Vista, 7, 8, 10/ Mac OS: 10.3 e lart.  ... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
USB 2.0 64GBv250w HPFD250w
Asnjë vlerësim

USB 2.0 64GBv250w HPFD250w USB per te ruajtur dhe shperndare muziken , foto, video ose dokumentat tuaja. Pershtatet me sistemet Windows: 2000, XP, Vista, 7, 8, 10/ Mac OS: 10.3 e lart.  ... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
USB 16GB 3.0 MEDIARANGE MR915
Asnjë vlerësim

USB Mediarange modeli MR915 USB e tipi 3.0, me kapacitet 16 GB Komunikim 3.0 per trasmetim me te shpejte te te dhenave. Cilesia e Garantuar... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB 2.0 32GBv250w HPFD250w
Asnjë vlerësim

USB 2.0 32GBv250w HPFD250w USB per te ruajtur dhe shperndare muziken , foto, video ose dokumentat tuaja. Pershtatet me sistemet Windows: 2000, XP, Vista, 7, 8, 10/ Mac OS: 10.3 e lart.      ... Lexo më shumë

from 1,290.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 16GB SDCZ33-016G-G35 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ33-016G-G35 Kapaciteti: 16 GBLidhja: 3.0

from 790.00ALL
at 1 stores
USB 2.0 16GBv250w HPFD250w
Asnjë vlerësim

USB 2.0 16GBv250w HPFD250w USB per te ruajtur dhe shperndare muziken , foto, video ose dokumentat tuaja. ... Lexo më shumë

from 1,090.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 16GB SDCZ48-016G-U46 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ48-016G-U46Kapaciteti: 16 GBLidhja: 3.0

from 870.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 32GB SDCZ33-032G-G35 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ33-032G-G35 Kapaciteti: 32 GBLidhja: 3.0

from 1,030.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 32GB SDCZ48-032G-U46 AM
Asnjë vlerësim

Marka: SandiskModeli: SDCZ48-032G-U46 Kapaciteti: 32 GBLidhja: 3.0

from 1,030.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 16GB SDCZ430-016G-G46 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ430-016G-G46 Kapaciteti: 16 GBLidhja: 3.0

from 1,030.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 32GB SDCZ430-032G-G46 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ430-032G-G46Kapaciteti: 32 GBLidhja: 3.0

from 1,190.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk 64GB SDCZ33-064G-G35 AM
Asnjë vlerësim

Modeli: SDCZ33-064G-G35Kapaciteti: 64 GBLidhja: 3.0

from 1,590.00ALL
at 1 stores
USB MediaRange 64GB 3.0 MR917
Asnjë vlerësim

USB Mediarange modeli MR917 USB e tipi 3.0, me kapacitet 64 GB Komunikim 3.0 per trasmetim me te shpejte te te... Lexo më shumë

from 1,090.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 128GB Cruzer Blade 2.1 sdcz61-128 g
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 128 GB Cruzer Blade 2.1 sdcz61-128 g Ruan te dhenat tuaja me skedare te ndare  Gjithashtu mund te vendosni password ne skedaret tuaj Usb 2.0 me kapacitet 128 GB  Mbron skedaret privat me programin San... Lexo më shumë

from 2,490.00ALL
at 1 stores