USB (169 Produkte)

USB Patriot Slate 128 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate me kapacitet 128 GB USB eshte e tipi 3.1 Shpejtesi ne transferimit e te dhenave Mund... Lexo më shumë

from 2,890.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Slate 256 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate me kapacitet 256 GB USB eshte e tipi 3.1 Shpejtesi ne transferimit e te dhenave Mund... Lexo më shumë

from 3,990.00ALL
at 1 stores
USB Verbatim 64GB Pinstripe Black
Asnjë vlerësim

USB me kapacitet 64GB Shpejtesi 2.0 Marka Verbatim Kapak i levizshem per te siguruar USB-ne Material Plastik... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk Flair 3.0, 32G
Asnjë vlerësim

USB Sandisk Flair 3.0, 32G * Flash Drive eshte dizenjuar per te kaluar dokumentat dhe materialet tuaja shpejt dhe thjeshte, keshtu qe nuk do ju duhet te prisni gjate * Dizenjuar ne pjesen e jashtme me material metal k... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
USB Sandisk Cruzer 16G
Asnjë vlerësim

USB Sandisk Cruzer 16G * Flash drive Cruzer eshte forma me e thjeshte dhe praktike e ruajtjes se te dhenave * Dizenjuar per te patur pjesen e siperme te levizshme, ne menyre qe te ruhet konektori qe lidh USB me pajisjen ... Lexo më shumë

from 690.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Xporter Pulse 32 GB USB 2.0
Asnjë vlerësim

USB Patriot Xporter Pulse me kapacitet 32 GB. USB eshte e tipi 2.0. Shpejtesi ne transferimit e te dhenave. Mund te shkarkoni foto, dokumente, video, kenget tuaja te preferuara etj. Me ngjyre te zeze dhe me kapak.... Lexo më shumë

from 890.00ALL
at 1 stores
USB Cruzer Fit 64G
Asnjë vlerësim

Përshkrimi USB Cruzer Fit 32G SDCZ33-064G-G35 Usb e tipit 2.0 Ruan te dhenat private me ane te SanDisk Secure Access Shpejtesi ne transferimit e te dhenave Mund te shkarkoni foto dokumente video kenget tuaja te preferua... Lexo më shumë

from 1,090.00ALL
at 1 stores
USB Verbatim 16GB Slider Drive Black
Asnjë vlerësim

USB me kapacitet 16GB Shpejtesi 2.0 Marka Verbatim USB del dhe futet brenda per ta siguruar Material Plastik... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 1 TB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 1TB USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim esht... Lexo më shumë

from 22,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 512 GB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 512gb USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte ... Lexo më shumë

from 11,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot 256 GB Supersonic Rage Elite USB 3.1 Generation
Asnjë vlerësim

USB Patriot  Supersonic Rage Elite 256gb USB 3.1 Generation Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte ... Lexo më shumë

from 7,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Supersonic Rage2 128 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Supersonic Rage2 128 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte 300 MB / s  Dizanj me ... Lexo më shumë

from 4,990.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Supersonic Rage2 256 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Supersonic Rage2 256 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar Shpejtesia e transferimit ne lexim eshte 400 MB / s  Shpejtesia e transferimit ne shkrim eshte 300 MB / s  Dizanj me ... Lexo më shumë

from 8,990.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 32GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android  
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 32 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android   Vjen me micro-USB ne njeren ane dhe me USB 3.0 ne anen tjeter  Shpejtesi leximi deri ne 150 MB / s Shkarkoni me lehtesi foto, video nga telefoni apo laptopi ... Lexo më shumë

from 990.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 64 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 64 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android   Vjen me micro-USB ne njeren ane dhe me USB 3.0 ne anen tjeter  Shpejtesi leximi deri ne 150 MB / s Shkarkoni me lehtesi foto, video nga telefoni apo laptop... Lexo më shumë

from 2,790.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 128GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 128 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android Vjen me micro-USB ne njeren ane dhe me USB 3.0 ne anen tjeter  Shpejtesi leximi deri ne 150 MB / s Shkarkoni me lehtesi foto, video nga telefoni apo laptopi juaj�... Lexo më shumë

from 3,490.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 256 GB Ultra Dual Drive m3.0 OTG per Android   Vjen me micro-USB ne njeren ane dhe me USB 3.0 ne anen tjeter  Shpejtesi leximi deri ne 150 MB / s Shkarkoni me lehtesi foto, video nga telefoni apo laptopi ... Lexo më shumë

from 6,490.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 16 GB Cruzer Blade 2.0
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 16 GB Cruzer Blade 2.0 Ruan te dhenat tuaja me skedare te ndare  Gjithashtu mund te vendosni password ne skedaret tuaj Usb 2.0 me kapacitet 16 GB ... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores
USB Patriot Slate 64 Gb Usb 3.1
Asnjë vlerësim

USB Patriot Slate  64 Gb Usb 3.1 Ruajtje maksimale e te dhenave si dhe shpejtesi e siguruar E shpejte ne leximin dhe shkrimin e materialeve  Punon me skedare te ndryshem  Perputhet me USB 3.1 Kapaciteti eshte 64 GB ... Lexo më shumë

from 1,490.00ALL
at 1 stores
USB SanDisk 32 GB Cruzer Blade 2.0
Asnjë vlerësim

USB SanDisk 32 GB Cruzer Blade 2.0 Ruan te dhenat tuaja me skedare te ndare  Gjithashtu mund te vendosni password ne skedaret tuaj Usb 2.0 me kapacitet 32 GB ... Lexo më shumë

from 790.00ALL
at 1 stores